Koçovası İlkokulu
Koçovası Mahallesi Çaldıran/Van
05520084162

VİZYON

Yapılan bütün çalışmalarda eğitim teknolojisinin olanaklarından yararlanmak; Yapılan bütün çalışmalarda bireysel yetenekleri ön planda alan, her bireyin çalışmalarını kendi bilgi ve deneyimine uygun bir şekilde sürdürmesi ve sonunda bu üretilen bireysel sonuçların okul toplumuna mal edilmesi; Öğretim süreçlerini olabildiğine bireyselleştirilmesi, öğrencinin merkez alınması, lider davranışlarının geliştirilmesi okulumuzun vizyonudur. Okulumuzu ilçe içerisinde diğer okullara örnek ve liderlik yapabilecek konuma çıkarmak ta bir başka vizyonumuzdur.

MİSYON

Avrupa Topluluğu ile bütünleşme sürecinde olan ülkemizde Atatürkçü düşünceye bağlı,demokratik, katılımcı, işbirliğine dayalı globalleşen dünya ile uyumlu bireyler yetiştirmek. Öğretim süreçlerinde teknolojik yapının bütünimkânlarını kullanarak ileride öğrencilerimizi 21. yüzyıla uygun, teknolojiyi hayatın her aşamasında kullanabilen yeterlilikte yetiştirmek.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM.

NORMAL ÖĞRETİM.

SOBALI

Öğretmen servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

KOÇOVASI KÖYÜ